AIMING@BETTER_
BUSINESS

ACQUAINT dizajnira potpuno prilagođena rješenja umjetne inteligencije za poslovni napredak.

Hands of robot and human touching on big data network connection background

Zašto odabrati Acquaint?

Od 2018. godine, našim klijentima pružamo personalizirane alate strojne inteligencije za postizanje željenih ciljeva, optimizaciju procesa i kontinuirani rast profitabilnosti.
Lightbulb with cog inside
Pouzdanost

Acquaint dizajnira specifičan AI za svakog klijenta.
Naša rješenja su pouzdana zbog sposobnosti preciznog donošenja odluka s apsolutnom objektivnošću, što poništava moguće greške koje se javljaju kod ljudske uporabe. Zbog toga, ovo je AI u koji je neupitno siguran u svakom aspektu.

Hand showing neural nodes
Stabilnost

Naš AI nije baziran na postojećim modulima. Mi ga u potpunosti dizajniramo od ništice, a to osigurava snažne temelje i kompletnu kontrolu nad dizajnom. Služi se automatiziranim procesima baziranim na matematičkim funkcijama i strojnom učenju.

Brain
Poslovni rast

Koristeći se AI sustavom koji napreduje prilikom korištenja, vaš posao će ostvariti dugoročne pogodnosti i napretke u različitim segmentima rada, od naprednijeg korisničkig iskustva do upsell - kampanja sugestivnog proširenja ponude koje jamče rast profitabilnosti.

PODRUČJA EKSPERTIZE

Inicijalno, Acquaint AI razvijao je rješenja za hotelsku industriju.

Naš AI sustav za hotelijerstvo - Amenity Recommender - fokusiran je na stvaranju boljeg iskustva za goste. Takvo iskustvo je posve personalizirano u skladu sa željama pojedinog gosta dok istovremeno stvara prilike za upsell.

Cloud with cog and neural nodes
Prilagodljivost je u centru naših AI rješenja.

Naša AI rješenja su prilagodljiva i uče dok se koriste, te korištenjem postaju precizinija u rezultatima i prijedlozima koje pružaju, dok istovremeno povećavaju raspon svestranosti. Rješavanje problema je automatizirano i može se koristiti u raznim industrijama i širokom spektru poslovnih okruženja.

Cog with neural nodes
Sada, Acquaint kontinuirano razvija AI rješenja za različite industrije.

Naši korijeni su u hotelskoj industriji, ali transformativne sposobnosti naših AI sustava otvorila su nam vrata za širenje na druge industrije.
Rješenja koja pružamo su 100% naš produkt, bez korištenja postojećih modula, te se mogu prilagoditi u skladu sa potrebama pojedine industrije, tvrtke ili klijenta.Jednostavno rečeno, mogućnosti su praktički beskrajne.

SAZNAJTE VIŠE O NAŠIM AI RJEŠENJIMA

Preuzmite naš besplatan e-book i otkrijte što Acquaint nudi

Svako od naših rješenja umjetne inteligencije je jedinstveno jer ih gradimo od nule. Naše inovacije rastu kroz korištenje, a naš e-book će vam dati bolji uvid u naše metode i načela.
IT Specialist Works on Personal Computer with Screens Showing Software Program with Coding Language InterfaceDivider
Skinite e-book ovdje
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Naša rješenja pružaju optimizaciju raznih industrija:

 • telekomunikacije
  telekomunikacije
 • financije
  financije
 • maloprodaja
  maloprodaja
 • proizvodnja
  proizvodnja
 • farmacija
  farmacija
 • transport
  transport
 • hotelijerstvo
  hotelijerstvo

VAŠ KLJUČ ZA PRECIZNU POSLOVNU OPTIMIZACIJU

Bolje planiranje. Odlučna primjena. Izravni rezultati.
Half brain,half cog
Planiranje

Specifične solucije za specifične zadatke. Precizno rješavanje problema kroz automatizirane procese temeljene na podatkovnoj znanosti i matematičkim funkcijama. Uz naša AI rješenja, možete stvarati jasne i direktne planove koji se mogu točno ostvariti.

Human head with binary numbers
Implementacija

Acquaint dizajnira rješenja za automatizirano rješavanje kompleksnih i apstraktnih problema služeći se AI modelima. Tradicionalne tehnike programiranja nemaju ovu sposobnost. Vaš AI sustav biti će 100% prilagođen vašim potrebama i ciljevima, što znači da će implementacija direktno uznapredovati vaše operativno poslovanje.

Flowchart
Rezultati

Optimizacija svih glavnih točaka poslovnih operacija. Poboljšani odnosi s klijentima i bolja komunikacija, više prilika za dodatnu sugeriranu prodaju, dodatne call-to-action prilike i egzaktni izvještaji učinkovitosti poslovanja.
Rast profitabilnosti. Usavršeni poslovni procesi. Smanjeni rizici. Automatizirano donošenje odluka. Visoko informirano osoblje. Jednostavno upravljanje poslovima.

Divider

Maksimizirajte svoj potencijal kroz primijenjenu inteligenciju

Naši klijenti znaju da se mogu osloniti na naše sustave izgrađene na umjetnoj inteligenciji i podatkovnoj znanosti kako bi povećali svoj potencijal, povećali poslovnu vrijednost i poboljšali učinkovitost. Surađujemo s klijentima iz širokog spektra industrija, jer naši modeli su potpuno prilagodljivi.

10k+
Preporuka
24/7
Podrška
100%
Sretni korisnici
IT Specialist Works on Personal Computer with Screens Showing Software Program with Coding Language Interface
Divider

Obratite nam se. Dati ćemo vam odgovore koje trebate.

Slobodno koristite kontakt obrazac koji smo naveli u nastavku i obratite nam se kad god želite. Rado ćemo predstaviti kako Acquaint može pomoći poboljšati vaše poslovanje.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
divider